مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انبار برای گاو

سلام
من یک زمین در روستا دارم که هنوز هیچ خانه ای در اطرافش نیست و قصد درست کردن گاوداری ندارم بلکه میخوام یه انبار درست کنم و چند گاو در اون نگهداری کنم.
حالا زمین مجاور که چسبیده به هم هستیم اومده و میگه من میخوام بعدا اینجا خونه درست کنم بو منو اذیت میکنه درحالی که هنوز نه من گاوی خریدم نه اون اصن دیواری داره چه برسه خونه منو تهدید کرده که اینکار را انجام ندهم، این چه حالتی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجوز نداشته باشید می تواند با عنوان مزاحمت شکایت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا او خانه ای ندارد مشکلی نداردید ولی مجوز از دهیاری و بنیاد مسکن بگیرید بعد بسازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ساخت غیر مجاز در اراضی ز اعی ، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب
میشود
و ممکن است حکم تخریب ساختمان صادر بشود و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید مجوز مربوطه را اخذ کنید وگرنه غیر قانونی بوده و قابلیت پیگیری دارد