مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از فردی که با فریب در اینستاگرام پول گرفته شکایت کنم؟

دو هفته قبل با خانمی در اینستاگرام آشنا شدم که ایشون گفتن که جدا شدن و مطلقه هستن و به دنبال فردی که نیازهای مالیشون رو برطرف کنه هستن. ایشون به بهانه های مختلف از من پول میخواستن. مثلا مریض شدن بچه و..
تمام پیام های رد و بدل شده بین ما هنوز موجوده، بعد از مدتی متوجه شدم که ایشون کارش همینه و جوان ها رو اغفال کرده و به بهونه های مختلف پول میگیره.
میخواستم بدونم میشه قضیه رو از روی شماره کارت و شماره تماس طرف بصورت قانونی پیگیری کرد که نتونه جوان های بیشتری رو فریب بده؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با استناد به پرینت حسابها و اسکرین شات از متن پیامهای رد و بدل شده بینتان ، دادخواست مطالبه وجه بدهید