مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه قاضی

با سلام. زوجه سه روز پس از اجرای صیغه طلاق خلع به منزل زوج بازگشته و با زوج همبستر شده و روابط زناشویی داشته و متعاقبا در همان زمان عده از زوج باردار شده و جنین را هنگامی که سه ماهه بوده سقط نموده در این شرایط زوج دادخواست ابطال طلاق و اثبات واقعه رجوع داده و دادگاه ( شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی ) پس از بررسی اسناد و مدارک و گواهی پزشکی بارداری زوجه و اقرار صریح زوجه به انجام روابط زناشوئی در زمان عده و شهادت شهود حکم به اثبات واقع رجوع و الزام به ثبت واقعه رجوع در دفتر رسمی طلاق صادر نموده توجه کارشناسان محترم را به این نکته جلب می نمایم که این همان شعبه ای بوده که سابقا حکم طلاق توافقی را به صورت خلع صادر کرده است سپس زوجه به حکم مذکور اعتراض نموده پرونده به شعبه تجدید نظر ارجاع شده و دادگاه تجدید نظر حکم صادره از شعبه بدوی را مستندا بر بذل مهریه در قبال طلاق خلع و عدم رجوع به مبذول مهریه پس از تاریخ طلاق نقض و حکم بر بطلان دعوی زوج صادر نموده است سپس بعد از صدور حکم تجدید نظر زوجه دادخواستی به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی ملک بابت یک فقره مبایعه نامه عادی ملک که به عنوان مهریه از زوج دریافت نموده به شعب دادگاه ارائه داده که طی آراء و احکام صادره شعب حقوقی آن را به تصرف و تملیک خویش درآورده است سپس زوج دادخواست اثبات رجوع به مبذول مهریه را تقدیم داشته که مجددا پرونده ای در شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی تشکیل شده و قاضی در رای نوشته سابقا این موضوع در پرونده کلاسه ای که موضوع ابطال طلاق و اثبات واقعه رجوع مطرح بوده رسیدگی شده و حکم بر بطلان دعوی زوج صادر شده به همین دلیل موضوع را شامل امر مختومه تلقی داشته و قرار رد دعوی زوج را صادر نموده است
به نظرشما کارشناسان محترم و گرامی این حکم صحیح است ؟ آیا اقدامات زوجه با توجه به شرایط فوق رجوع به بذل مهریه تلقی نمی گردد ؟ خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید متن ابراء نامه خوانده شود تا بتوان نظر قطعی داد
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات میباشد