مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه قضات دیوان

سلام من پست سازمانی من را که کارشناس مسئول بود پس از بیست سال بدون اجازه من و یا کاهش کارم از من گرفته وبه دوستان خود که فقط سه ماه از تاریخ استخدامش می گذشت دادند شکایت به دیوان بردم رای اول را گرفتم نوشته شده بود بدون رضایت فرد و عدم تخلف و یا استفاده از مرخصی بدون حقوق ممکن نیست
در شرح حکم نوشته شده بود بر اساس استعلامی که از سازمان استخدامی گرفته شده پست من را گرفته اند حال آن که دانشگاهها هیات امنايی هستند شرح حکم نشان میداد که تخلف نموده اند
پس از دریافت رای اول من را گول زدند گفتند بیا یک پست دیگر بهت میدیم بروبده دیوان از شکایت صرف نظر کن من هم ساده و دور از حضور احمق قبول کردم و مدارک را به دیوان فرستادم و نوشتم این ها پست دیگری به من دادند دیوان رای منفی صادر کرد و نوشت ساختار عوض شده من نامه ساختار را برایشان فرستادم و گفتم با توجه به تاریخ و شرح حکم ساختار یک سال بعد انجام شده اما آن ها توجه نکردند و رای منفی قطعی شدبلافاصله آن ها پست جدید را ازمن گرفتند و حالا می گویند دیوان به شما رای منفی داده و هیچ پستی نمیشود به شما در حکم زد
به کدامین گناه پس از بیست سال 5 میلیون تومان حقوقم کم شده و در شرف بازنشستگی هستم دقیقا همون دوسال آخر پست ندارم ایا این منصفانه است و میشود کاری کرد
بدبختانه اطاله دادرسی هم در همان شعبه انجام گرفته کدام قاضی رای خود را عوض میکند این انصاف نیست
لطفا کمک کنید چه کنم هم پستم رفت و حقوقم کم شد بازنشستگی هم باعث کاهش دوباره میشه ظلم مضاعف

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید محتاطانه عمل می کردید .بهرحال اظهارنظر درخصوص این مورد نیاز به بررسی بیشتر پرونده شما دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خدمت در سازمانهای دولتی همین است متاسفانه، فقط باید چابلوسی کنی تا ارتقا پیدا کنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اشتباه از شما بوده کاش قبل از این اتفاق با وکلا مشورت میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.