مشاوره حقوقی رایگان - جواب نظریه کارشناسی

با سلام. بنده در دادگاه بدوی حضور نداشتم و شاکی از این موقعیت استفاده کرده و با اسناد ابرازی و ساختگی توانسته ذهن افکار قاضی گول بزنه وحکم تحویل مبیع که اصلاً وجود نداره به ناحق بگیره وتجدید نظر هم حکم قبلی تأیید شد که طرف با یک شاهد دروغ که قبلاً در دو شعبه استشهاد قبول نشده بوده متاسفانه در این دادگاه از همان شخص استفاده نموده با یک فاکتور دست نویس و پیامکهای شخص ثالث بر علیه بنده استفاده نموده و رای مورد نظر گرفته.در مرحله اجرا کارشناسی شده به ناحق مبلغ 300میلیون چگونه میتوان در حین جواب کارشناس قاضی پرونده متوجه اشتباهات گذشته کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید در زمان مقرر به حکم اعتراض می‌زدید یا با یا واخواهی می‌کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعتراض به آرای قضایی یا نظریه کارشناس می‌بایست در مواعد مقرر صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی صادر شده باشد کاری نمیشه کرد