مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه قاضی

سلام وقت بخیر.بنده پرونده ی درمراحل اعاده دادرسی دارم موضوع ملکی هسته تامین دلیل دادم کارشناس رسمی تو وقت رسیدگی کارشناسی ک قاضی ارجاع به کارشناسی داده خبره بوده هیچ اعتراضی زده نشده الان استنادبه تامین دلیل داده تامین دلیل دلیل جدیدهم نیسته سوال بنده این هست ایا قاضی مجددارجاع به کارشناسی ارجاع بدهد جزتخلف بحساب میادیا خیر؟؟؟؟ممنون میشم منوراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درصورت تشخیص قاضی می‌تواند ارجاع به کارشناسی بدهد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام چون تامین اعتراض ندارد قاضی می تونه ارجاع به کارشناس دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که قاضی محترم می تواند ارجاع به کارشناسی دهد