مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت تضمین معامله

سلام وقت بخیر. من از سال نود و پنج از یه مغازه تاسیساتی بصورت چکی خرید میکردم و هر بار چک رو تسویه میکردم. یه قرارداد نوشته بود ماهانه باید دو و نیم درصد سود هم بهش بدم. تا برج هفت سال نود ونه بدهی رو پرداخت کردم و دوباره رفتم شصت میلیون خرید کردم و چهل میلیون نقد بهش دادم و یه چک بدون تاریخ و بابت تضمین معامله چندین برابر بدهی بصورت امانت پیشش گذاشتم که در قسمت وجه نوشتم بابت تضمین معامله ... که تقریبا بعد دو ماه از معامله من طبق مدارک و اسناد پزشکی سکته کردم و یک سمت بدنم فلج شد و کل زندگیمو خرج درمان کردم و نتونستم اون هجده میلیون اصل پول رو پرداخت کنم. طرف هم همون موقع اوایل بیماری سال 99 چک دویست میلیون رو تاریخ زده و تو دادگاه حقوقی چک رو اجرا گذاشت اما من هیچ مال و سندی بنامم نیست و چیزی ندارم که توقیف کنه و فقط تونست جلوی حساب یارانه های منو ببنده .. الان من چجور میتونم ثابت کنم که ایشون 18 میلیون با من طلب داشته ؟ البته دو نفر شاهد هم دارم که زمان معامله پیش ما بودن و خبر دارن .. و اینکه ایا سود دو و نیم درصد ربا نیست؟ خواهشا راهنمایی کنید راه و چاره ام چیست . در ضمن من به گفته پزشکها و نامه کمیسیون پزشکی 70 درصد از کار افتاده هستم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ‌شهود و دلایل خود را به دادگاه ارائه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
مدارک و شهودها رو به دادگاه معرفی نمائید و موضوع را کامل برای قاضی رسیدگی کننده توضیح دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چک تضمینی در صورت عدم انجام تعهد قابل مطالبه است.اما میتوانید به ربوی بودن و شرایط اضطرار خود استناد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، چک سند تجاری محسوب میشود و صادر کننده چک باید مبلغ را پرداخت نماید مگر ...

اگر صادر کننده چک بتواند اثبات نماید که چک ضمانتی بوده است و اصل مبلغ بدهی را پرداخت کرده است باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت ضمانتی بودن و پرداخت اصل مبلغ چک را به طرفیت دارنده چک اقامه نماید و