مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام. کل حساب های من بخاطر برگشت خوردن چک هام مسدود شده حساب یارانمم مسدود شده .الان چطوری باید اون حساب رو فقط برای یارانه باز کنم یا انتقال بدم به حساب همسرم.بعد الان این دوسالی که حسابم مسدود بوده پول یارانه واریز شده؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نمیشه این کار رو کرد باید اول تکلیف قضیه مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید مشکل را حل کنید یا دیگر اعضای خانواده یارانه را جدا کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حساب یارانه تنها نسبت به سرپرست خانوار که محکوم علیه پرونده مالی است قابل توقیف است . در مورد بقیه افراد خانواده اش میتواند لایحه برای رفع ان ارسال کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله یارانه واریز می شودچاره ای نیست ابتدا باید چک‌را پاس کنید و سپس درخواست رفع مسدودی حساب نمایید.

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اصولا رقع مسدودی نخواهد شد سایر اقراد خانواده می توانند یارانه را جدا کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون نبایستی حساب یارانه سایر افراد خانوار نیز غیرقابل دسترس باشد.
بنابراین از طریق شعبه مربوطه، این موضوع را در قالب لایحه اشاره بفرمائید.