مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره بابت مبلغ پرداختی بیمه تامین اجتماعی بابت شکستگی ستون فقرات

باسلام. جناب وکلای عزیز بابت مبلغ رای 30 درصدی کمیسیون نقص عضو 30درصد. متن کمیسیون خدمتتون مینویسم مدارک درمانی بررسی و بیمار مورد معاینه قرار گرفت که نامبرده به علت بیماری شکستگی ستون فقرات کمری جراحی شده طبق کد 004-06 از صفحه 48 کتابچه تعیین کار افتادگی و نقص عضو به میزان 30درصد دارای نقص عضو کار افتادگی میباشد که ناشی از حادثه کار میخاستم بدونم با داشتن 15سال سابقه بیمه چقدر میشه. 1مبلغ کامل 2. ایا اعتراض بزنم بهتره چون کلا قادر به کار کردن و حتی ایستادن و نشستن نیستم ممنون و درود و سپاس بابت راهنمایتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست از کار افتادگی کلی را مطرح نمایید تا بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد و

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره تامین اجتماعی پیگیری نمایید