مشاوره حقوقی رایگان - آیا در دعاوی حقوقی وکیل حق دارد به امور کیفری اشاره کند و مکتوب در صورتجلسه رسیدگی قید کند

باسلام و احترام اینجانب از شخصی طلبکار بودم و به استناد مدارکی نامبرده محکوم به پرداخت شده و از آنجای که در هیچ یک از جلسات رسیدگی شرکت نکرده بود حق واخواهی رو برای خود داشته و با گرفتن وکیل در وقت جلسه رسیدگی که کار اصلی وکیل دفاع در خصوص مطالبه اینجانب بود وکیل محترم برحسب ابهامات و کلمات واهی موکل خود در جلسه رسیدگی حقوقی قضیه کیفری رو قید کرده و مکتوب نیز ارائه داده حال این عمل وکیل محترم خلاف امر رسیدگی نبوده و اینجانب حق این را دارم که به کانون وکلای استان گزارشی ارائه نماییم... با تقدیر و تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
خیر خلاف مقررات نبوده , بسیار اتفاق می افتد که نتیجه یک امر کیفری موثر در امر حقوقی است و بالعکس وباید به آن توجه شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وکیل دادگستری درموضع دفاع از احترامات وتامینات شاغلین شغل قضابرخورداراست وکیل باتوجه به نوع دعوا تشخیص میدهدکه چگونه دفاع کند دربرخی پرونده های حقوقی بلحاظ ارتباط با پرونده جزایی یاادعای خوانده که طرح دعوای کیفری میکند مستلزم رسیدگی به پرونده کیفری است واین خودنوعی دفاع است