مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ایثارگران

باعرض سلام و خسته نباشید. من فرزند شهید هستم و الان 5سال هست که بیکارم .ولی 10سال سابقه کار دارم به عنوان خودرو استیجاری در مرکز بهداشت بوکان در روستاهای شهرستان بوکان خدمت کردم و فعالیت داشتم . که به علت نیاز مالی و عمل جراحی که چندین سال پیش در تهران در بیمارستان عرفان از ناحیه معده دچار نارحتی وبیماری شدم که عمل جراحی شدم و مجبور شدم آنوقت ماشینم را که تنها راه درآمدم بود بفروشم تا هزینه عملم را بدهم . و بعد از آن هم چون ماشین نداشتم نتوانستم به سر کارم برگردم با اینکه 10سالم سابقه کار داشتم بیکار شدم . سوالم این بود که من میتوانم باتوجه به سابقه خدمتم در مرکز بهداشت بوکان پیگیر بشوم و آیا این امکان وجود دارد که در قسمتی دیگر بتوام کار کنم . خدماتی باشد یا نگهبانی .ممنون

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از ارگان مربوطه پیگیر شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
بامراجعه به بنیادشهید میتوانید موضوع راپیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بنیاد شهید بوکان مراجعه کنید وظیفه دارند برای شما کار جور کنند یا حقوق مستمری به شما پرداخت کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
حتما به بنیاد شهید مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بامراجعه به بنیادشهید میتوانید موضوع راپیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با توجه به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مصوب سال 1358 و اصلاحات 1368 هیچ کس از هیچ شغل و مقام و منصبی برای اشتغال منع نخواهد شد و میتواند در هر رده ای فعالیت داشته باشد. با توجه به اینکه شما از خانواده معزز شهدا هستید باید از طریق بنیاد شهید اقداماتی انجام دهید و در صورت عدم توفیق از طریق اداره کار و در نهایت از سبیل نظام پزشکی به هدف خود نائل شوید.
و السلام