مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلب مال حقوقی مطالبه وجه رد دادخواست

در ارایه دادخواست حقوقی برای مطالبه وجه ... خواهان بیست میلیون فیش واریزی ب حساب بانک انصار بنده زده..ولی در ارایه دادخواست بیان کرده بیست ملیون ب حساب بانک‌ سینا من زده...و رای صادر شده غیابی....ایا منه خوانده میتونم از متن دادخواست ایراد بگیریم ک رد شکایت کنم ..چون دادخواست ایشون بیست ملیون بانک سینا گفتن زدن..اینچنین نبووده..ایا قانونی وجود داره در این مورد؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت واخواهی اقدام نمایید سپس در زمان پذیرش واخواهی و در روند رسیدگی از ایرادات بصورت ماهوی موضوع را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با این ایراد دادخواست رد نمی شود