مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و گرفتن دیه

14ماه پیش تصادف کردم الان در مرحله ای هستم که برام پیامک آمده پرونده شما به شعبه اجرای کیفری واصل شد. راستی 16درصد برام دیه بریدن 3درصد خودم 13درصد خانومم
چند روز دیگه بیمه دیه من میده؟ 16درصد چند میلیون می‌شود!؟ آیا هنوز مرحله ای مونده که انجام نشده باشد؟ آیا اگر برم شعبه زودتر نمیشه؟ بعد میگن بیمه در سال اول تصادف 50درصد دیه پرداخت میکنه من الان 14ماه هست تصادف کردم هیچی بهم ندادن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
زمان مشخصی ندارد
بیمه ملت دیه را باید پرداخت کند.
دیه شما 96 میلیون تومان به نرخ سال 1401 می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه بعد از قطعیت توسط بیمه پرداخت میشود . میزان ان بسته ب تشخیص دادگاه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب و 600 میلیون تومان می باشد و می توانید 16 درصد آن را که حدود 96 میلیون تومان میباشد و دریافت کنید باشید دیگه می بایست به نرخ روز پرداخت شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

حضورا به اجرای احکام مراجعه کنید 16 درصد بر مبنای نرخ دیه1401

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید
نرخ دیه را شعبه اجرای احکام مربوط بر اساس نرخ سال 1401 معین خواهد نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
حضوری پيگير ماجرا شوید