مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام. بنده تصادف کردم و راننده مقصر هستم. امروز استراحتم تموم شده و بعد از ظهر نامه پزشک قانونی رو میبرم پیش دکتر. آیا چقدر زمان تا وقت پرداخت دیه مانده است؟ آیا راننده نیاز به رای دادگاه دارد یا خیر؟ آیا در جواب نامه پزشک قانونی میزان دیه نوشته میشود؟ پزشک قانونی تعیین میکند یا دادگاه؟

پاسخ ها :

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
هرکسی که خود را بر اثر وقوع جرمی مستحق دریافت دیه بداند باید با مراجعه به دادگاه و طرح شکایت آن را مطالبه نماید. پیش از صدور حکم قطعی از دادگاه صالحه مهلت قانونی پرداخت دیه برای مرتکب شروع نمیشود.