مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام و عرض ادب
از ترک منزل توسط همسرم بنده ایشان را به عدم تمکین محکوم و پس از 3 سال مجوز ازدواج مجدد از دادگاه را اخذ کردم .اکنون 1-همسرم پس از ازدواج مجدد من میتواند درخواست طلاق بدهد و ایا دادگاه حق طلاق را به ایشان میدهد؟
2-ایا پس از ازدواج مجدد من همسرم میتواند درخواست بازگشت به منزل را بدهد؟ اگر بلی در صورت مخالفت بنده چه میشود؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بعضی دادگاه ها حکم طلاق میدهند

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است تا هسمر قبلی را طلاق ندادی ازدواج مجدد نکنی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه ازدواج بازن دیگر بااذن دادگاه بوده زن اول نمی تواندازشرط وکالت درطلاق بلحاظ انتخاب همسردیگر بهره ببرد وقابل اعمال نیست لکن بلحاظ عسروحرج می تواند از دادگاه درخواست صدورحکم الزام زوج برطلاق درخواست کند
2بله می تواند به منزل شوهر مراجعت کند درخواست تهیه مسکن نماید
3-مخالفت جنابعالی تاثیری ندارد