مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار واگذاری سهم الارث به صورت کلی به سایر ورثه در قالب صلح نامه

باسلام
با وجود روابط خانوادگی و در اثر اختلافات پیش آمده، علیرغم رای تبرعه دادگاه ، بر اثر فشارهای خانواده مجبور به واگذاری سهم الارث خود به طور کلی و بدون نام در قالب صلح نامه در چند سال قبل به یکی از وراث شده ام.
پشیمان شدم . آیا دارای اعتبار هست؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر سوال به صورت قانونی انجام گرفته باشد و تمامارکان آن انجام شده باشد خیر چون ساله قد لازم است مگر آنکه ثابت کنید تحت اجرا یا سایر موارد بوده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد صلح عقد لازم است و قابل رجوع نیست

نیاز به بررسی قرارداد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه ب درستی تنظیم شده باشد معتبر است و طبق آن باید عمل بشه