مشاوره حقوقی رایگان - نحوه توقیف خودرو ارثی

با سلام
ضمن تشکر از زحمات شما اساتید محترم
بعد از فوت پدر، نه ماه است که خودرو ارثی در تصرف یکی از وراث هست تقسیم و تحریر ترکه انجام شده، چون در اموال جعل سند صورت گرفته، پرونده در دادگاه در حال پیگیری است زمانبر هست لطفا بفرمائید چطور می توانم خودرو را توقیف کنم. خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر ایشان مدارکی دال بر مالکیت خود ندارد می توانید دستور توقیف آن را داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم اموال را دهید ب استناد گواهی انحصار وراثت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضمن دادخواست تقسیم و تحریر ترکه می توانید تقاضای مهر و موم و توقیف بدهید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مهر و موم ترکه و توقیف خودرو را مطرح نمایید و

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌با دادخواست تقسیم و‌تحریر‌ترکه تقاضای مهر‌و‌موم‌اموال را بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مهر و موم ترکه و درخواست توقیف خودرو بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مهر و موم ترکه و توقیف خودرو را پیگیری نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست مهر و موم ترکه یا درخواست دستور موقت شود