مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سلامت بکارت در صورت جدایی

با سلام من تو دوران عقدم نزدیکی در حد معاشقه داشتیم ولی دخول مطمئنم نداشتیم شاید به جدایی برسیم برای اطمینان از سالم بودن پردم به ماما متخصص مراجعه کردم گفت پردت سالمه و از نوع حلقوی و کمی ارتجاعی بعد گفت یه خط کوچیک جوش خورده کهنه قسمت بالاش داره منم میدونستم دخول نداشتیم گفتم شاید انگشت موقع تمیز کردن اینا اینجوری شده و پرسیدم آیا پزشکی قانونی ام گواهی سلامت میده گفت به نظر من که سالمه و گفت حالا پزشکی قانونی برای اون خط کوچیک بالا که مال قبلاً میشه چقدر حساس باشه نمی‌دونم ولی خودم مطمئنم دخول نداشتیم میخواستم بدونم با این شرایط پزشکی قانونی گواهی سلامت میده چون خیلیا هستن شاید خراش کوچیک به هر علتی داشته باشن و منم دخول نداشتم و پردم ماما گفت سالمه فقط همون خراش کوچیک قدیمی داره آیا پزشکی قانونی به خاطر یه خراش کوچیک گواهی سلامت نمیده یا میده چون خودم و خانوادم خیلی حساسیم اگه به این خاطر الکی آبروم بره حاضرم زندگی رو شروع کنم بعدش جدا بشم که اون موقع شرایط جدایی خیلی سخت تره؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در تخصص پزشک قانونی است و باید مراجعه کنید اما احتمال زیاد گواهی سلامت تایید می شود