مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

از طرف دادگاه به من نامه دادند برای پزشکی قانونی موضوع نوشته معاینه بکارت لواط و افضا من تو دوران عقد دارم جدا میشم باکره هستم الان یعنی به جز بکارت معقد هم آزمایش میشه ؟راهی نیست که فقط بکارت معاینه بشه آخه با همسرم چند باری رابطه مقعدی داشتم دوسال پیش

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شوهر گفته رابطه داشتیم باید مقعد هم معاینه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا بکارت مورد معاینه قرار می‌گیرد مگر اینکه همسرتان گفته باشد رابطه داشته ایم که در اینصورت مقعد نیز مورد معاینه قرار خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس دستور مقام قضایی انجام میشود