مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری زمین

با سلام ما یه زمینی تقریبا 30 سال پیش گرفتیم سند مادر و همچنین قول نامه را داریم ولی متاسفانه نمیدونیم چه جوری باید بریم زمینو پیدا کنیم میخواستم ببینم واسه شروع باید چیکار کنیم؟؟ و اینکه این زمینو از یکی خریدم و بین 4 نفر مشاع شده الان میشه تک نفری اقدام کرد و این زمین رو که یک چهارم ان برایمان است رو بفروشیم ؟؟ ممنون میشم سریعا پاسخگو باشید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر مشاع هست که حدود اربعه آن مشخص نیست
ولی اگر حد و حدود ان مشخص است میتونید زمینتونو با حائل جدا کنید
فروش ملک مشاع امکان دارد ولی چون مکان و موقعیت ان مشخص نیست فقط صاحب سهم هستید