مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 99 قانون شهرداریها

قسمتی از ملک مورد نظر در کوچه بنا شده و دهیاری پرونده رو به کمیسیون ماده 99 ارسال کرده و حکم تخریب براش صادر شده. حالا طرف مقابل به دیوان عدالت اعتراض نموده وبعد از دریافت دستور موقت شعبه بدوی حکم به رد شکایت صادر کرده . بعد از این رفته تجدیدنظر و تجدیدنظر حکم کمیسیون رو نقض کرده و دستور داده که هیآت 3نفره کارشناسی با هزینه شاکی انجام بشه. با گذشت مدت زیادی شاکی هزینه رو پرداخت نکرده. میخوام بدونم تکلیف چی میشه. ایا دیوان دستور جدیدی اتخاذ میکنه یا نه؟ با این وضعیت میشه حکم رو اجرا کرد چون که وسط کوچه هست وما میخواهیم هرچه سریعتر تخریب بشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هزینه کارشناسی پرداخت نشود قاضی تجدید نظر بر اساس موارد دیگر حکم میده و آن قرار از عداد دلایل خارج میشود