مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط توسط خریدار

بنده یه مسکن مهر در نظرآباد فروختم چند ماهی هست خریدار یا خریداران احتمالی قسط را پرداخت نمیکند و من نمیتوانم تسهیلات بانکی دریافت کنم. راه قانونی آن چیست و چیکار باید کرد. متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما در مقابل بانک مسئولید
و باید اقساط را بپردازید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید با توجه به مفاد قرارداد اقدام قانونی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط بعد از پرداخت اقساط بانک توسط شما ، امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه برایشان ارسال کنید و مهلت محدودی برای پرداخت تعیین کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به ایفای تعهد پرداخت اقساط دهید‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد اساره به حق فسخ در زمان نپرداختن اقساط شده میتوانید مبایعه‌نامه را فسخ کنید در غیر اینصورت بعد از پرداخت اقساط بانک توسط شما ، امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید انتقال دهندگان را به پرداخت اقساط وایفا تعهد الزام نمایید

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. شما میتوانید اقساط خریداران را پرداخت نموده و ملک را از رهن بانک خارج کنید و جهت دریافت مبالغ پرداختی به بدهکار یا بذهکاران اصلی (خریداران)رجوع بفرمایید(از طریق طرح دعوای حقوقی مطالبه اقساط پرداختی)

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما در مقابل بانک مسئولیدو باید اقساط را بپردازید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه پرداخت اقساط بر عهده خریدار قید شده است الزام وی را از مراجع قضایی بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه شما بعد از پرداخت اقساط بانک می توانید به خریداران رجوع نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.طرح دعوی به خواسته الزام به پرداخت اقساط تسهیلات بانکی

مهدي  داودي

مهدي داودي :

با توجه به اینکه انتقال مسکن مهر از نظر قانونی مجاز نمی باشد، ابتدا اقساط را پرداخت و سپس نسبت به مطالبه ی آن اقدام کنید