مشاوره حقوقی رایگان - دیه چگونه پرداخت میشود

باسلام.
بنده برام زدن 27/6 درصد دیه کامل برام دیه اومده، بعد رای دادن 10 درصد و مابقی ماهانه یک درصد پرداخت شود، حالا میبینم 10درصد از اونی که برام اومده حساب کرده، یعنی 16/500میلیون و ماهی یک میلیون 600پرداخت کرده، حالا بایدچکار کنم،درصورتی 10درصد باید 60میلیون واریزکنه، و ماهی 6میلیون، حال چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.
به نظر بنده باید ده درصد به عنوان پیش پرداخت و الباقی 17/6 به صورتی اقساطی پرداخت می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به واحد اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید