مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در شناسنامه

سلام وقت بخیر. من میخواستم اسممو از رقیه به یک اسم لری مثل ایلدا،تیاناز،تیام،تیارا تغییر بدم آیا میشه اگه نمیشه میشه به اسم ایرانی مثل دینا یا آدرینا یا اوین یا هانا تغییر بدم؟ من خودم خیلی اسممو دوست دارم اما توی بعضی جاها باعث مسخره شدن میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تغییر عناوین مذهبی کمی مشکل است بهتر است دادخواست تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید برای تغییر نام خود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید به دادگاه دادخواست دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه با انتخاب اسمی که دارای مفهوم زیبا است با ارائه ادله محکمه پسند اقدام کنید.