مشاوره حقوقی رایگان - تخريب عمدی خودرو

با سلام. برادرم ماشین صفر من برد خونه شون که فردای آن روز ببرد نمایندگی که صبح می بیند، سه طرف ماشین خطهای عمیق با کلید کشیده شده است و به دلیل اختلافات با همسرش، مطمئن هستیم کار همسرش هست
آنها در مجتمع 5 واحدی زندگی می‌کنند و از همسایه ها استشهادیه تنظیم و همگی پر کردند مبنی بر اینکه همسایه ها ده سال هست بدون هیچ مشکلی رفت و آمد دارند
و اینکه قبل از آسیب به ماشین، پیام های تهدید و تهمت به من زده بود
می خواهم اول شکایت حقوقی و بعد کیفری کنم
در خصوص شکایت راهنمایی می خواستم
خسارت شامل دستمزد و افت و خواب ماشین حدود 100 میلیون تومان شده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع می توانید طبق نظر کارشناس تمام خسارت خود را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات می توانید خسارت را مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اثبات این امر می توانید از طریق مراجعه به محاکم قضایی موضوع را پیگیری نمائید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید با ادله و دلایل محکمه پسند ثابت کنید که کار همسر برادران هست در غیر اینصورت نتیجه نمیگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تخریب و تهدید و توهین کنید و با تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت دهید.