مشاوره حقوقی رایگان - ناامنی ساختمان

سلام مجتمعی ک ساکنش هستم 5 طبقه دو واحدی هست ک اصلا ایمنی درست رعایت نشده یعنی پنجرها حفاظ نداره پله ها هم همینطور اسانسور نداره و پارکینگ هم شده مسکونی هر لحظه امکان سقوط بچه از پنجره یا پلها هست ...چطور ب این ساختمان پایان کار دادن اصلا کی داده ....ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عدم ایمنی ساختمان نداشتن حفاظ پنجره های در ساختمان ایمنی ساختمان ساختمان