مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های ساختمان

سلام. ما در یک ساختمان 16 واحدی زندگی میکنیم یکی از واحدها که دست مستاجر است صاحبخانه حاضر نیست برای هزینه ساختمان پولی خرج کند میگه باید کل هزینه های ساختمان با شارژ ساختمان حل بشه جوابگو هم نیست ما باید با این صاحبخانه چه کنیم مثلاً ده میلیون هزینه تعمیر لوله فاضلاب پارکینگ میشه ایشون حاضر به پرداخت هزینه نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید هزینه ها را پرداخت کنید و سپس با دادخواست تامین دلیل هزینه ها را براورد کنید و بر اساس فاکتور هرج کرد دادخواست مطالبه خسارت دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ادخواست تامین دلیل بعد پرداخت دهید و بر اساس فاکتور دادخواست مطالبه خسارت دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تامین دلیل و مطالبه وجه بر اساس فاکتور تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل و مطالبه وجه بر اساس فاکتور تنظیم نمایید