مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس های خصوصی در تلگرام

با سلام وقتتون بخیر. امروز یکی اومد پیوی تلگرام من و من بیخبر از همه جا به من گفتن عکس پروفایلت رو داخل کانال تلگرام گذاشتن برو ریپورتشون کن
رفتم دیدم کلی عکس دخترای بیچاره رو گذاشتن با ایداشون تو کانالشون و متن های رکیک زیر عکس ها نوشتن که ابرو حیثیت هر شخصی میره و کلی مزاحم داشتم از وقتی ایدیم گذاشتن
حتی من بهشون پیام دادم که پاک کنن عکسمو وگرنه میرم شکایت میکنم فتا گفتن برو شکایت کن .
چه اقدامی باید بکنم ؟؟؟دردسر زیاد داره؟؟ لطفا راهنماییم کنین میخوام پیگیری کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید هم از طریق پلیس فتا با شماره 096380 تماس بگیرید و ثبت شکایت کنید و هم اگر اطلاعاتی از ان شخص دارید تحت عنوان افشای عکسها و تصاویر شخصی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
می توانید از طریق پلیس فتا و مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق پلیس فتا و مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمائید