مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس خصوصی در کانال تلگرام

با سلام وقتتون بخیر. امروز یکی اومد پیوی تلگرام من و من بیخبر از همه جا به من گفتن عکس پروفایلت رو داخل کانال تلگرام گذاشتن برو ریپورتشون کن
رفتم دیدم کلی عکس دخترای بیچاره رو گذاشتن با ایداشون تو کانالشون و متن های رکیک زیر عکس ها نوشتن که ابرو حیثیت هر شخصی میره و کلی مزاحم داشتم از وقتی ایدیم گذاشتن
حتی من بهشون پیام دادم که پاک کنن عکسمو وگرنه میرم شکایت میکنم فتا گفتن برو شکایت کن .
چه اقدامی باید بکنم ؟؟؟دردسر زیاد داره؟؟ لطفا راهنماییم کنین میخوام پیگیری کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای جرایم رایانه ایی اقدام شود.بله. می توانید وکیل بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید بهتر است از یک وکیل درخواست همکاری داشته باشید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس فتا اطلاع دهید و سپس اقدام به شکایت و‌پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدام به شکایت و‌پیگیری کنید از طریق پلیس فتا باید پیگیری شود