مشاوره حقوقی رایگان - دعوا برادر و مسائل خانوادگی

سلام بنده پسری 26ساله هستم که یک برادر دارم 3سال 5 ماه از من کوچکتره که قدش یک ذره بزرگتره که خیلی خیلی اخلاق بدی داره من 8 ساله که شیر شده روی سر من و قفل کرده روی من و خیلی اذیت میکنه کتک میزنه من چیزی نمیگم بی احترامی میکنه و من قبلن کار میرفتم 6ساله بیکارم و وسواس عملی شدید شستشو ترس کثیفی دارم دکتر دارو میداد نخوردم بدتر میشدم و مثلن دست هاییم را که میشورم وسواس دارم پیله میکنه اب را ببند تا پا نشدم سراغت گمشو بمیر برو اون ور و با مادرم هم که صحبت میکنم اروم اختلات میکنم گاهی اون نشسته باشه یا خواب یک دفعه در میاد برو گمشو بمیر تا بلند نشدم سراغت بزنمت و مسئله ای که اصلن اصلن و به هیچ وجه و به هیچ عنوان به ایشون مربوطی نمیشه و باکسی دیگه مسئله داشته باشم خودش را میندازه وسط و مرا کتک میزنه و فحاشی خیلی خیلی بدی میکنه حرف های رکیک و حرضه گویی و یک سال پیله کرده گاهی میپره به من و از خونه مرا بیرون میکنه و میگه مفت خور هستی باید بری بلانسبت کاری باهات بکنند برای لقمه نان گشنه نمونی و من ادم سراغ دارم که کاری با شما انجام دهند تجاوز کنند به شما برای لقمه نان گشنه نمونی و من خرجی تو را ندارم بدهم که من بجرع یک لقمه نان در منزل چیزی را نمیبینم و بعد میگه بیرون میکنه مرا از خونه تو در همسایه بی ابرو بازی در میاره راه نمیده مرا در خونه چهار روز همین مسئله دارم و با 110 تماس میگیرم میان به من فحش میدهن و به حمایت برادرم و مادرم میرون که مادرم هم از برادرم بدتره فحاشی میکنه به حمایت برادرم میره و 7 بار شکایت کردم میگیری نکردن یا رضایت گرفتند ازم گولم زدند فامیل هامون که منزل هم از خودم برادرم اقساطی خریده ما به عنوان مستاجریم در خانه و من به مدت سه سال دنبال کار میگردم و تماس میگیرم یکی میگه شماره بده تماس میگیرم خبری نمیشه دیگه یکی میگه ادم ماهر وارد میخاهیم یکی میگه دیپلم داشته باشی یکی میگه بیا صحبت کنیم فرم بنویس برو تماس میگیریم خبری نمیشه و دم دست ادم نا اشنا نمیشه کارد کرد و کار که نیست و اگر باشه من نمیتونم کار کنم چون صرع خفیف دارم افسردگی اضطراب استرس و همش تو حال خودمم احساس نا امیدی میکنم احساس غم میکنم احساس دل گرفتگی میکنم بی حوصله ام در منزل از دست برادرم همش این طوریم چشمم بهش میوفته حالم گرفته میشه و تا ازش دور میشم حالم بهتر میشه گاهی از دستش فکر خودکشی میزنه به سرم و من دیگر نمیتوانم تحمل کنم به هیچ وجه و به هیچ عنوان و دیگر سیر شدم از این روزگار از دست برادرم نمیتونم دیگه مغزم نمیکشه نمیدونم چه کار کنم با عمو ها یا دایی ها هم که تماس میگیرم موضوع میگم میگن به ما چه حتما تقصیر خودته مشکلت خودت حل کن ببین چه کار کردی فحش میدهن و قطع میکنند و من کسی ندارم که بیاید مشکل من را حل کند و نمیاد کسی به هر کسی بگم فحش میدهند مرا و من زیر پوشش کمیته امداد هستم پولی ندارم شکایت مجدد کنم که هزینه 50 هزار تومن میشه و باید چه کار کنم از شر این مسائل خلاص بشم چه طوری پیگیری کنم از چه طریقی پیگیری کنم تا از شر مسائل راحت بشم لطفا شما سر در میارید دقیق دقیق خواهشن راهنمایی کنید فقط دقیق خواهشن که من خیلی نگرانم و منتظر جواب شما هستم دست شما درد نکنه ممنون لطف دارید ببخشید شرمنده

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام دوست عزیز،این چیزهای که نوشته اید مشکلات حقوقی نیست و بیشتر یک درد دل است، فقط برای شما از خداوند متعال می خواهم که بیماری وسواس شما هرچه زودتر خوب و مشکل کار شما هم حل بشه.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا سوال شما ربط چندانی به وکیل ندارد در ثانی لازم است شما مستقل شوید ثالثا حتما حتما شما بک مشاوره روان شناسی احتیاج دارید تا به شما کمک شود