مشاوره حقوقی رایگان - آیا عکس میتواند مدرکی برای اثبات ضرب و جرح باشد؟

باسلام و درود
در درگیری خانواده شوهرم علی رغم اینکه من در دعوا نبودم بدون دلیل آنها به طرفم حمله کردند و من و دخترم را زدند ودر این هنگام ما نیز برای دفاع از خود با انها درگیر شدیم که فردی در این بین عکس و فیلم تهیه کرده و الان قسمتهایی را که ما درگیر بودیم به عنوان مدرک ارائه داده اند میخواستم بپرسم آیا عکس میتواند مدرکی برای اثبات ضرب و جرح باشددر صورتی که ما فقط برای دفاع از خود وجلوگیری از صدمه به صورت درگیر شدیم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان یکی از دلایل قابل استناد هست و شما هم میتوانید از خود دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بعنوان اماره قابلیت استناد دارد و می تواند آن را در مراجع قضایی ارائه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در کنار سایر ادله مورد توجه قرار می‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر عکس دلیل محسوب
نمی شود
ولی اماره محسوب میشود که ممکن است همراه با سایر مستندات باعث علم قاضی گردد