مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه پنجره منزل

سلام وقت بخیر. ببخشید خواستم درباره یه موضوع راهنماییم کنید چندبار زدن شیشه خونمو شکستن دیشب برای بار پنجم شکستن من چند سری قبل دوربین نداشتم الان دوربین دارم صحنه ضبط شده دارم ک هم شخص هم ماشینش و ساعت دقیق دارم فیلم گرفتم از روی دوربین ولی پلاک ندارم چون با سرعت رد میشه نتونستم کاری کنم میتونید کاری کنید ک یا شخص شناسایی بشه یا پلاک رو ببینید بنده خانومی باردار هستم ک سر این موضوع بچم سقط شد از ترس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید
برای ایجاد مزاحمت می توانید شکایت کیفری به عمل آورید و در متن شکوائیه قید کنید که فیلم دوربین را دارید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است در دادسرا شکایت کنید تا دوربین های چهارراه ها و خیابان های اطراف چک می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان و تخریب عمدی و مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید و در متن درخواست صدور دستور قضایی برای کنترل دوربین های مربوطه را بدهید