مشاوره حقوقی رایگان - شکستن شیشه منزل

با سلام دونفر موتور سوار اقدام به شکستن شیشه های خانه بنده کردن و متواری شدن دوربین همسایه چهره یکی از انها رو حین شکستن شیشه ضبط کرده و با شکایت بنده و ارجاع پرونده به کلانتری محل؛ فیلم رو ارائه دادم وبا اینکه چهره طرف مشخص هست کلانتری میگوید باید خود شما او را شناسایی کنی وگرنه کاری نمی توان کرد ایا کلانتری نمیتواند طرف رو از روی چهره پیدا کند لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گاهی بعضی از اشخاص سابقه دارند و تصویر آنها در آگاهی وجود دارد اما به نظر بهتر است شما مسیری را که موتور طی کرده است بازدید نمایید تا بتوانید از پلاک موتور شخص را ردیابی کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرچون موضوع جنبه امنیتی نداره یاپرونده قتل وآدم ربایی نیست تااداره آگاهی یاتشخیص هویت واردپرونده شوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی آن افراد قابل شناسایی هستند که سابقه‌دار باشند توصیه میشود برای شناسایی آن افراد از زاویه دوربینی استفاده کنید که پلاک موتور معلوم شود تا با استعلام از پلاک مالک موتور شناسایی شود البته موتور اگر سرقتی نباشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بره سما مشخص کنید چه ابرادی هستند تا ادامه روند شکایت
از بازپرس پرونده تقاضای ارجاع به آگاهی و اداره تشخیص هویت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید لست در میان هشتاد و پنج میلیون نفر بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مورد مسائل امنیتی این امکان وجود دارد �ا چون مسئله شما کاملاً شخصی می‌باشد خودتان باید از ظرفیت‌های موجود استفاده نمایید مثل ردیابی مسیر و کنترل دوربین‌های مسیر