مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام. ما یک خانه ارثی داریم که بعد از فوت پدر بزرگ به اسم عمو ارشد ما شده برای تقسیم همه خونه خودشون رو درست کردن و تقسیم شده ولی برای سند اقدام نکردیم آب برق خونه ای که گرفتیم به نام پدرمون زدیم و الان عموی ارشد فوت کردن و پسرش برای تقسیم اقدامی نمیکند از چه راهی میشه سند خونه رو بگیریم ؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بااستفاده از مدارک موجود وگواهی حصروراثت البته نیاز به بررسی دقیقتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی حصر وراثت را بگیرید و بر اساس مدارک تقسیم ترکه را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
گواهی حصر وراثت و دادخواست تقسیم ترکه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به اسم عموی شما شده که به ورثه اش میرسد