مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز ودیعه در حکم تخلیه

با سلام و احترام

حکم تخلیه در دادگاه تجدید نظر تایید شده و پرونده از دادگاه به شورا برگشت داده شده است . شورا نیز حکم را به مستاجر ابلاغ و اجراییه صادر شده است و پرونده مختومه شده است.

ظاهرا مستاجر از زمان ابلاغ اجراییه ١0 جهت تخلیه فرصت دارد تخلیه کند

در حال حاضر ٣ روز از این ١0 روز سپری شده است

سوال من به عنوان مالک این هست که بنده پول ودیعه را چه زمانی باید به حساب شورا واریز کنم ؟

آیا در طول این ١0 روز بنده باید ودیعه را به حساب شورا واریز کنم و یا در زمانی که مستاجر تخلیه کردند ؟ و اگر تخلیه نکرد به چه صورت ؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از شعبه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید همزمان انجام دهید و رسید دریافت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وقتی پرونده در اجرا تشکیل شد می توانید همزمان با نانه تخلسه به کلانتری ودیعه را پرداخت کنید