مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حكم تخليه

سلام
بنده دستور اجراي حكم تخليه رو گرفتم و بايستي وديعه رو به حساب دادگستري واريز نمايم. آيا براي اين كار مهلت زماني وجود دارد؟ اگر بنده به مستاجر فرصت مثلا يك ماهه بدهم تا با صلح و سازش آپارتمان را تخليه كند ممكن است اعتبار اين دستور خاتمه يابد؟ يا كماكان معتبر بوده و مثلا يك ماه بعد مي توانم پول را واريز نموده و اجراي حكم تخليه را خواستار بشوم؟
اكنون كه بايستي براي اجراي حكم وديعه را واريز نمايم آيا مستاجر مي تواند مانع از اجراي اين دستور شود؟ ايشان تهديد كرده است كه مي تواند موضوع را كش دهد

با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید توافق نمایید و مجدد پیگیری نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. توصیه میشود هر گونه توافقی که دارید را در اجرای احکام انجام دهید تا بعدا به مشکل برنخورید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
معتبر است ولی توافقات خود را مکتوب نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید اجرای دستور را به تاخیر اندازید در این خصوص مشکلی ندارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

معتبر است اما توافقات خود را در اجرای احکام انجام دهید.