مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

چند روز پیش کارت عابر بانک ی که برای خرید منزل امانت دست همسرم داده بودم رو ازش صورتحساب گرفتم متوجه شدم همسرم طی 7 ماه مبلغ 20 میلیون تومان برداشت کرده. .
الان 17 روزه که از خونه رفته. من 2 تا پسر دارم. امروز از مشاوره دادگستری تماس گرفتن که همسرم درخواست طلاق داده.
لطفا بفرمایید من چه کنم؟ ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " سوال شما کلی است و اختلاف شما با همسرتان ممکن است موضوعات خانوادگی مختلفی را در بر بگیرد لذا توصیه می شود از خدمات حقوقی وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه بهره ببرید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

طرح پرونده طلاق نیاز به ارائه دلیل محکمه پسند از ناحیه همسرتان میباشد و نیاز به طرح پرونده های مقدماتی دیگری نیز هست جهت مشاوره حضوری و توضیحات بیشتر با شماره بنده یا همکاران محترم در دادراه تماس بگیرید

یک وکیل

درخواست طلاق باید با دلیل محکمه پسند صورت گرفته باشد در غیر اینصورت درخواست ایشان رد خواهد شد. توصیه می شود مشاوره حضوری با یک وکیل داشته باشید