مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک قولنامه ای

با سلام. بنده سال 98 ملکی در شمال خریداری کردم و در بنگاه بنام همسرم قولنامه کردم و تمامی مبالغ رو خودم پرداخت کردم و اسنادشم دارم حال همسرم مهریشون رو اجرا گذاشته و ملک تهران رو که سندش بنام خودم هست توقیف کرده از اونجایی یک خونه جزو مستثنیات دین هست حالا رفته و میگه من مالک ویلا هستم بنده میتونم در قالب هبه ملکم رو پس بگیرم البته قولنامه از نام فروشند یکسره بنام همسرم شده
ممنون و سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی بیشتر دارد
هبه تحت شرایطی قابلیت رجوع دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از,جهات مختلفی بررسی شود به این راحتی نیست هر شخصی سند منتقل نمایید بتواند مسترد کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت وجود شرایطی این امکان وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد به چه روش منتقل شد ایا واقعا هبه واقع شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص ملکی که توقیف شده می توانید به جهت اینکه مستثنیات دین محسوب می شود اعتراض کنید
و نسبت به ملک شما فعلا با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و بعد از تعیین تکلیف در خصوص پرونده مهریه می توانید دادخواست رجوع از هبه مطرح کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هبه یا بخشش اصولاً از جمله قرارداد های لازم الاجرا است
و طرفین باید به بقا آن ملزم و پایبند باشند
مگر در موارد استثنایی (مثل ماده 803 قانون مدنی) توصیه می شود قبل از هر اقدامی جهت انتخاب قالب قرارداد و شرایط آن با یک وکیل متخصص قراردادها مشورت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رجوع از هبه باید غیر معوض باشد و اینکه ثابت کنید همسرتان پولی بابت ثمن معامله پرداخت نکرده.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع اثبات هبه در وضعیت فعلی سخت ودشوار است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات پرداخت ثمن توسط خودتان بله میتوانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست رجوع از هبه مطرح شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام هبه تحت شرایط قابل رجوع است بررسی سند انتقال برای پاسخ به سوال ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ملکی غیر از محل سکونت خود داسته اید برای مهریه قابل توقیف است . رجوع از هبه نیز تحت شرایطی ممکن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ادعای خود را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر زیرا شما از ابتدا مالک
ملک نبوده اید
ولی با شرایط خاصی شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت زوجه اقامه نمایید البته اگر ...

باید مفاد و شروط قرارداد بررسی گردد