مشاوره حقوقی رایگان - رد اعتراض ماده 477

باسلام
اعتراض حقیر در ماده 477 رد شده راهی دیگری برای اعتراض دارم لطفا از کارشناسان محترم تقاضای راهنمایی دقیقتری دارم
با تشکر.

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام اعاده دادرسی در ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری آخرین مرحله است مگر دلیل جدید مبنی بر خلاف بین شرع بودن رای داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه آخرین راه پیگیری ماده 477 می باشد
و نمی توانید مجددا اقدام دیگری نمایید مگر اینکه دلیل جدیدی مبنی بر خلاف شرع بین بودن حکم در دست داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك بايد مورد مداقه و مشاوره نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با تصویب قانون آیین دادرسی کیفری، ماده 477 این قانون به اعتراض نسبت به آرای قطعی خلاف بین شرع اختصاص یافت و به رئیس قوه قضائیه اختیار داده شد تا در صورت تشخیص خلاف بین شرع آرای قطعی مراجع قضایی، با تجویز اعاده دادرسی پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبه خاصی رسیدگی و رای قطعی صادر شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آخرین راه پیگیری ماده 477 می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخرین مرحله را انجام داده ایید وباید دلیل جدید داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعاده دادرسی اگر دلیل جدیدی می توانید ارائه دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

مدارک نیاز به بررسی دارد باید دلیل جدید داشته باشید توضیحات سوال شما کامل نیست