مشاوره حقوقی رایگان - التزام به تعهد

سلام من یک تعهد نامه محضری غیر مالی گرفته ام که در تعهدنامه یک توافق نامه مالی و یک سری تعهدات قید شده است حالا من دادخواست الزام به تعهد اده ام ولی به شعبه حل اختلاف ارجاع شده است خواستن ببینم مسیریش همین طوری است یا نه باید میرفت دادگاه ؟چون خسارت زیاد است و کارشناسی هم میخواهد

پاسخ ها :

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

احتمالا برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله دادخواست تامین دلیل دهید تا کارشناسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا جهت صلح و سازش ارجاع می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا ابتدا به شورا ارسال میشود تا صلح و سازش صورت بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برخی موارد برای سازش ابتدا به شورای حل اختلاف فرستاده میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ابتدا پرونده برای صلح و سازش به شورا ارجاع خواهد شد
و شما در شورا اعلام نمایید که
قصد صلح و سازش ندارید و پرونده را به دادگاه ارسال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده یا موضوع خواسته در صلاحیت شورا است.
به هر حال اگر در صلاحیت شورا نباشد می توانید اعتراض کنید تا به دادگاه ارسال شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پرونده جهت ایجاد صلح به شورا ارسال شده و در صورت عدم صلح و سازش به دادگاه ارجاع خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده اگر به سازشمنجر نشد پرونده به دادگاه ارسال می گردد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام احتمالا بدلیل صلح وسازش شورارفته درمواردی دعاوی درصلاحیت شوراست نیاز به بررسی دارد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بستگی به تقویم‌خواسته شما دارد میزان زیر بیست ملیون‌به شورا ارجاع میگردد