مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما و گرفتن بیمه بیکاری و بیمه از کارافتادگی

سلام. کارفرما فوت کردن میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟ در ضمن من بمدت 20 سال سابقه کار با کامپیوتر دارم مچ دستانم درد میکنن و از ناحیه اعصاب تونل کارپال در مچ به مشکل خوردم که باعث بی حسی در انگشتان میشود این شامل بیمه از کار افتادگی میشود یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا اگر کارگاه با فوت کارفرما تعطیل شده است فورا با اخذ گواهی از احدی از وراث کارفرما مبنی براینکه کارگاه تعطیل شده است ، به اداره کار محل مراجعه کنید و چند ماه از بیمه بیکاری استفاده کنید ضمنا اگر هم احدی از وراث گواهی نداد مستقیم به اداره کار مراجعه و درخو است خود را تقدیم کنید، ثانیا در حین استفاده از بیمه بیکاری، بیماری خود را به اداره تامین اجتماعی مربوطه اعلام کنید تا شما را به کمیسیون پزشکی مربوطه معرفی کنند اگر کمیسیون تشخیص دهد بازنشست می شوطد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر علت حادثه بدون تقصیر شما . در حین انجام وظیفه بوده میتوانید درخواست بیمه از کار افتادگی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر موضوع فوق بدون تقصیر شما و در حین کار ایجاد شده باشد با تشخیص کمیسیون های مربوطه می توانید از بیمه از کار افتادگی استفاده نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله برایزبیمه بیکاری اقدام کنید .مورد را در کمیسیون پزشکی با مدارک مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما نامه عدم نیاز داشته باشید میتوانید درخواست بیمه
بیکاری را در اداره کار
مطرح نمایید
خیر از کار افتادگی شامل شما نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای بیمه بیکاری و... از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید و برای از کارافتادگی مدارک خود را به کمسیون مربوطه در بیمه ارایه و درخواست خود را پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پاسخ منفی است خیر از کار افتادگی شامل شما نمی شود.

به اداره کار محل مراجعه کنید و چند ماه از بیمه بیکاری استفاده کنید و حقوق و مزایای شما کاملا" از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
موضوع را در کمیسیون پزشکی با مدارک مطرح کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای بیمه بیکاری از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید و برای از کار افتادگی هم موضوع باید در کمیسیون مربوطه در تامین اجتماعی بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شما نامه عدم نیاز داشته باشید میتوانید درخواست بیمه بیکاری را در اداره کارمطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه کار افتادگی خیر
بیمه بیکاری از اداره کار وتامین اجتماعی جویا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر کارگاه تعطیل شده است می توانید بیمه بیکاری بگیرید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بعد از اثبات عدم تقصیر شما و حین کار بودن حادثه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه علت حادثه بدون تقصیر شما در حین کاربوده میتوانید درخواست بیمه از کار افتادگی کنید