مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب

سلام و احترام
اینجانب به همراهم بردارم به دو نفر بار داده بودیم که آنها پول آن را نمی‌دادند برای مطالبه وجه به در یکی از آنها رفتیم که خانمش در را باز کرد و به ما گفت که شوهرم کلاهبردار است و زن دوم دارد و برای پیدا کردنش به آنجا بروید و آدرسش را داد. با توجه به اینکه خانمش مدام تکرار می‌کرد که شوهرم کلاهبردار است صدایش را ضبط کردیم که در موقع شکایت در دادگاه مورد استناد قرار دهیم بعد از ترک محل به شریک طرف زنگ زدیم و گفتیم که شما کلاهبردار هستین پول ما را نخواهید داد حتی خانم شما هم این مطلب را میگوید و فایل را به شریکش فرستادیم حال طرف از ما شکایت کرده به جرم نشر اکاذیب و در شکواییه نوشته که افشای اسرار کرده و با رایت سی دی بین مردم به منظور بردن آبروی من پخش کرده این در حالی هست که ما فایل را فقط به یک نفر فرستادیم و آن هم شریکش بود، حال اینکه راهی هست که ما تبرئه بشیم؟! ضمنا شاهد هم آورده ولی ما فقط به شریکش فرستادیم آن هم توسط واتس اپ
لطف بزرگی میکنید اگر راهنماییم کنین

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام
اثبات کنید که در جهت احقاق حق‌بودید‌و‌ارسال ویس به درخواست خود شخص بوده و بنده هیچ نشر اکاذیبی نداشتم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی دارد
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که سو نیت نداشته اید قرار منع تعقیب صادر میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عدم سونیت و در جهت احقاق حق از خود دفاع نمایید