مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به ترک اعتیاد

سلام. همسرم قبل از ازدواج اعتیاد خود را از من مخفی کرده بود بعد از ازدواج متوجه اعتیاد او شدم. ایا میتوانم از طریق قانون او را مجبور به ترک اعتیاد کنم؟یا اینکه به خاطر فریب در ازدواج ازش شکایت کنم و درخواست طلاق کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتباد وی در حدی باشد که به کیان خانواده لطمه وارد کند ممکن است از موارد تدلیس در نکاح باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی از باب تدلیس می توانید اقدام نمایید و در صورتی که اعتیاد وی به تشخیص دادگاه برای خانواده مضر باشد از باب عسر و حرج می توانید اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید لکن باید بتوانید تدلیس را در دادگاه اثبات نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با شرایطی از باب تدلیس می توانید اقدام نمایید و در صورتی که اعتیاد وی به تشخیص دادگاه برای خانواده مضر باشد از باب عسر و حرج می توانید اقدام کنید