مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و انتخاب وکیل

نظر به اینکه مادرخانمم پس از فوت پدر خانمم یک دستگاه آپارتمان و اساس منزل طبق وصیت دست نویس تا در زمان حیات حق انتفاع مادام العمر به صورت سکنی را دارند به علت پیری برای مدتی 2سال خواهر خانم بنده به عنوان پرستار در خانه ایشان زندگی میکردند از بنیاد شهید حقوق دریافت میکردند متاسفانه در غیاب فرزندان خواهر خانمم (پرستار مادرخانمم) مادرخانم بنده را مجبور کرده خانه پدری را تخلیه کنه و در محل قدیمی پدر خانمم یک واحد اپارتمان اجاره کنند پولی که از بابت رهن منزله پدری از فرزند خودشان گرفته بودند منزل جدید به نفع و اسم خودش اجاره نامه تنظیم کرده در حال حاضر اثاث منزل چون در داخل منزل اجاره ای خودش میباشد اثاث منزل را به نفع خودش ثبت و ضبط کرده در داخل اجاره نامه ای نوشته بودند (خانه جدید) نوشته شده که سه نفر در داخل خانه زندگی میکنند ما شکایت کردیم اسنادی که داریم تعدادی فاکتور به نام مادر خانمم میباشد که که اثاث جدید خریداری کرده بودند تمام فرزندان و نوه ها شهادت میدن همسایه استشهاد شده و گواهی میدهند شورای محل تائید و گواهی میدهند که این اثاث منزل برای پدر خانمم هستش و خواهر خانمم تصرف کرده. سوال اینکه ایا این مدارک کافی هستش برای اثبات جرم و اینکه اگر به نفع ما اثبات شد چه جرمی مرتکب شده که بتونم شکایت مجدد داشته باشم در پایان همن خواهر خانمم از طریق مادر خانمم که نارحتی قلبی دارد فرزندان را مجبور به امضاء فروش منزل پدری کردند ان قدر فشار استرس برای مادر خانمم بالا بوده خانواده مجبور به انجام این کار شدن.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مطالب گویا نیست بهتر است حضوراً به دفتر یک وکیل مراجعه کنید