مشاوره حقوقی رایگان - کارافتادگی تامین اجتماعی

باسلام وقت بخیر خدمت وکلای عزیز اینجانب بابت سقوط از ارتفاع سال 99 از دکتر متخصصم جراح اعصاب و روان نامه گرفتم جهت کار افتادگی کمیسیون تامین اجتماعی ک 3روز پیش مراجعه کردم ک نتونستم از پله ها بالا برم و اسانسورم نداشت که فقط پزشک متخصص اومد از من پرسید چه سالی بوده و من گفتم سال 99 و رفت بعد از نیم ساعت ی برگ اوردن که زده بود 30درصد نقص عضو ستون فقرات در صورتیکه اصلا از من بابت مشکلم چیزی نپرسید ایا میتوانم از تامین اجتماعی درخواست کمیسیون بدوی درخواست دکتر متخصص مغز و اعصاب نورولوژی بابت مشکلاتی که بابت ریه و چشم و تنگی نفس و فلج شدن پاهام و نداشتن کنترل و تب و لرز از تامین اجتماعی درخواست بدم جهت معرفی چون من نامه از متخصصهای دیگ نبردم ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید ک تا وقت اعتراض به کمیسیون بدوی را دارم بزنم و هرکدوم از وکلای عزیز اگه واتساپ دارید من رای را بفرستم خدمتتون تشکراز راهنمایتون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله میتوانید با مدارک و مستندات درخواست بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارکتان مورد بررسی قرار گیرد و با گفتگو متقابل تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اراء نیاز‌به بررسی دارد