مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی تامین اجتماعی

سلام میخاستم بپرسم فردی بابیماری مادرزادی معافیت سربازی گرفت و بعداز چندسال و پرداخت حدودیک سال حق بیمه برای هما ناحیه که معافیت گرفته درخواست ازکارافتادگی داده وباتوجه به اینکه کمیسیون شهر ایشان را رد کردن اما با شکایت به دیوان عدالت اداری و توانسته حکم از کار افتادگی بگیره لطفا بفرمایی آیا قانونی درست است واگر بله آیا مشکلات شرعی ندارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مشکل قانونی ندارد
شرعی باید مورد بررسی قرار گیرد…

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون این اجازه را به شما داده که از کارافتاده محسوب شوید .
قوانین قبل از تصویب توسط شورای نگهبان از لحاظ شرع مورد بررسی قرار می گیرند سپس منتشر و لازم الاجرا می شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن دادنامه و صدور رای دیوان عدالت اداری دارد تا راهنمایی و اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دیوان رای مثبت داده مشکلی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله با توجه به اینکه مرجع قانونی حکم را صادر نموده است از نظر قانونی مشکلی ندارد و در صورتی که دلیل کذبی جهت به دست اوردن امتیاز مذکور ارایه نداده باشید مشروع می باشد