مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

دو بار عمل دیسک کمر کمر داشتم چجوری از کار افتادگی تامین اجتماعی بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید
عشر کمیسیون مربوطه ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانیم درخواست تشکیل کمیسیون بیمه تامین اجتماعی را به نمایید تا وضعیت شما در کمیسیون بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از کار افتادگی گرفتنی نیست باید کمیسیون پزشکی تایید کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر خودتان دچار اسیب شده باشید تا از کار افتادگی تعلق گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امدارک خود را باید به کمسیون پزشکی بیمه ارایه دهید و درخواست خود را اعلام کنید تا بررسی شود و نظر نهایی را اعلام کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست خود را به سازمان تامین اجتماعی محل بدهید تا در کمیسیون پزشکی مطرح و بررسی شود