مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زندگی

سلام. شوهرم کتکم میزد اذیتم میکرد منم تحملم تموم شد و اومدم قهر خونه پدرم اما سادگی کردم پزشک قانونی نرفتم تمکین به نفعش شد و حق ازدواج مجدد گرفت و الان ازدواج کرده منم نه طلاق میده نه اجازه برگشت میده حتی احضاریه برگشت به زندگی فرستادم براش اما عکس العمل نشون نداد من میخوام برگردم باید چکار کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنامه به او بدهید وبه خانه برگردید وصورت جلسه 110شود اگر امتناع کرد یا بیرونتان کرد به 110گزارش کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست نفقه مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه بدهید
در خصوص تمکین اظهارنامه ارسال کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید