مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و دوره کاراموزی

باسلام.
بنده مدت3ماه دریک شرکت بدون قرداد کار، رایگان به صورت کاراموزی کار کردم.
و اینکه نمیدانستم که کارآموز هم حق و حقوقی دارد.
حال بنابر دلایلی از کارفرمای خود شکایت کرده ام برای احقاق حق و حقوقم. و تنها مدرکم مبنی بر کارکردنم در آن شرکت شهادت 3نفر از همکارانم هست. میخواستم بدونم با این مدرک، شکایتم به نتیجه ای میرسه یا نه انصراف بدم از‌ شکایتم. ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حقوق و مزایای شما کامل قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق ماده 82 آیین دادرسی قانون کار
ماده82 - ادله اثبات دعوا در مراجع حل اختلاف کار به ترتیب شامل اقرار، اسناد و امارات می باشند. گواهی گواهان می تواند با رعایت شرایط اماره محسوب شود.
طبق نامه مورخ 1401/3/29 شماره 102/31087 شورای نگهبان ماده 82 از این حیث که سوگند و شهادت را جزو دلایل محسوب نکرده است خلاف شرع اعلام شده است . بنابراین می توانید به شهادت همکارانتان استناد کنید یا تقاضای تحقیق محلی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شهادت قابل استناد است میتوانید به تحقیقات محلی هم استناد کنید