مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به تهران

بادرود فراوان. مادر مرحومم با استناد به مدارک پزشکی که داریم به آلزایمر دچار بود. با سواستفاده برادر حساب بانکی اش تخلیه شد. برای گرفتن حکم حجر به دادگاه مراجعه کردم. ولی در کمال ناباوری میگویند حکم حجر برای زنده هاست .. حال میشود از شهر ازنا پرونده را به تهران ارجاع داد یا دوباره در تهران شکایت کنیم .... سپاس

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله کاملا درست است حکم حجر برای زنده هاست و هرچند بار و از هرکجا هم که اقدام کنید حکم حجر صادر نخواهد شد